Králik János EV.
Hardware - Software Adatmentés
Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,

E-mail: info@hdd-mentes.hu

Adatmentését csomagban is eljuttathatja hozzám. Nagyon fontos, hogy megfelelően legyen becsomagolva, és a szerződést (adatlapot) pontosan kitöltve mellékelje a drive-hoz. Más által már megbontott drive-ot ilyen módon nem veszek át. A bontott drive-ok csak személyesen Átvételi helyen adhatóak le.

A csomagos leadási módot azoknak tudom ajánlani, akiknek a személyes leadás nehézséget okoz, pár nappal hosszabb mentés (szállítási idők) nem probléma.

Csomag esetén a leadás menete:

1. Böngészőjének segítségével kell kitöltenie az internetes regisztrációs oldalt. Nyilvántartásom az itt megadott e-mail címre küld egy megerősítő levelet, amiben egy link található. Arra kattintva tudja jelentkezését érvényesíteni.
2. Csak az érvényesített regisztrációk kapnak szállítási azonosítót. Erről újabb e-mailt küld rendszerem. Ennek a levélnek segítségével tudja böngészőjén keresztül regisztrációját kinyomtatni (a levél tartalmazza a szükséges linket). A kinyomtatott regisztrációs lap az interneten keresztül kötött szerződés, melyet alá kell írnia.
3. Az aláírt szerződést a drive mellé kell csomagolnia. Célszerű a drive-ot antisztatikus zacskóba tenni, majd körbe 5-8 cm-es szivacsba ágyazni, és az egészet erős kartondobozban hézagmentesen elhelyezni. A szerződés elválaszthatatlan részét képezik az árlista, és a vállalási feltételek is. A csomagon kívül is tüntesse fel a szállítási azonosítót!
4. A csomagot kérem Postán, futárszolgálaton, vagy egyéb úton juttassa el hozzám. A szállítási költségek Önt terhelik. A postai címhez minden esetben előzetes telefonos egyeztetés szükséges!
5. A beérkezés után nyilvántartásomban rögzítem a mentést. A nyilvántartásból készített adatmentési szerződést PDF formátumban, e-mailben küldöm el. Itt végleges munkaszámot kap, hozzákapcsolva az először megadott szállítási azonosítóhoz. A későbbiekben a végleges munkaszámmal tud hivatkozni a mentésre.
6. A behozott mentendő eszköz nem lehet a céleszköz is, vagyis sikeres mentés során mentett adatokat a behozott mentendő eszközre nem másolom. Az adatok visszaadásához szükséges adathordozót a mentés után egyeztetem Önnel.

FIGYELEM! A teljes kapcsolattartás személyes, így az első e-mail feladásától már velem tartja a kapcsolatot. Megpróbálok levelére minél hamarabb válaszolni, és ha kérdése is van, arra minél kielégítőbb választ adni.
Adatmentés - Králik János EV.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2023